Sport

Novak Djokovic a ajuns în Serbia. Avionul a aterizat la Belgrad. Mii de fani îl așteaptă la aeroport

• Bookmarks: 60


Novak Djokovic a ajuns în Serbia, după ce a făcut un ocol prin Dubai. El a aterizat pe aeroportul Nikola Tesla, din Belgrad.

Novak Djokovic a ajuns în Serbia, după ce a făcut un ocol prin Dubai. El a aterizat pe aeroportul Nikola Tesla, din Belgrad.

UPDATE: Fanii cântă, dansează, îi scandează numele și flutură steaguri. Novak Djokovic a aterizat la ora 12.21 ora locală. Avionul a avut întârizere câteva minute. Nole a avut o escală la Dubai. Aici el a petrecut câteva zeci de minute și a avut timp să se de fotografieze cu câțiva fani. Nu păra extrem de afetat de decizia australienilor de a-i retrage viza. El a fost zâmbitor și relaxat în prezența admiratorilor. Cel mai probabil, tenismanul a plecat din aeroport folosind o ieșire secretă pentru a nu fi asaltat de reporteri și mulțime.

Novak Djokovic a ajuns în Serbia după o escală în Dubai

Liderul mondial este așteptat de mii de fani din întreaga țară. Susținătorii săi îi scandează numele, iar zona este plină de jurnaliști care transmit de la fața locului. Tot aici au ajuns și forțe de ordine, care încearcă să mențină situația sub control.

Pe aeroport s-a creat o adevărată isterie. Toată lumea așteaptă să-l vadă pe Nole în carne și oase.

Nu se știe dacă sportivul va face declarații.

Nole ar putea fi interzis și la Roland Garros

Novak Djokovic va trebui să se vaccineze anti Covid dacă vrea să participe la Roland Garros, a afirmat ministrul delegat al Sporturilor, Roxana Mărăcineanu. Declarația oficialului a fost postată pe Twitter. În Franţa a fost adoptat, la 16 ianuarie, certificatul de vaccinare, transmite France Info.

„Certificatul de vaccinare a fost adoptat. De îndată ce legea va fi promulgată, certificatul va deveni obligatoriu la intrarea în clădirile publice supuse deja permisului sanitar (stadion, teatru sau sală) pentru toţi spectatorii, practicanţii, profesioniştii francezi sau străini”, a scris Roxana Mărăcineanu, pe rețeauau de socializare. Această veste vine după ce Nole a fost interzis la Australian Open.

Știre în curs de actualizare

Urmărește România Liberă și pe pagina de Facebook

60 recommended
comments icon0 comments
0 notes
109 views
bookmark icon

Write a comment...

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *